Tienerkerk

Twee keer per maand wordt er, met uitzondering van de vakantieperiode, tijdens de ochtenddienst tienerkerk gehouden voor jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar. De viering wordt gehouden in het jeugdhonk en is afgestemd op de ontwikkeling van de geloofsbeleving van de tieners. Aan de hand van bijvoorbeeld catechesemateriaal worden er geloofsthema’s behandeld, waarbij er ruimte is voor creativiteit, discussie en de eigen inbreng van de tieners. De afsluiting van de viering vindt plaats in de kerkzaal om samen met de gemeente de zegen te ontvangen.

Dag tieners!

Jullie hebben de tienerkerk vast gemist deze zomer, maar we beginnen weer! Ben je tussen de 12 en 16 jaar oud? Dan ben je van harte welkom bij de tienerkerk, waar we het op een interactieve manier hebben over onderwerpen die met geloof te maken hebben. De eerste keer dit seizoen is op 17 september, tijdens de kerkdienst in het jeugdhonk.

Tot dan!
Groet, Henny, Dita, Henriëtte & Sandra